Moje nespavost mě učí pokory

Moje nespavost mě učí pokory

Proč čtrnáct dnů nespím je to jak hniloba červů satana dnes jsem mi zdálo o černé kočce a sestře a dále mluvil na mě ředitel říkal věřím tobě a ne těm co o tobě mluví aby zahnali ty dekomprese těch pár divokých klisen co můžou servat chlapa co má děravou kapsu jen ho prosím nechce snít přichází smrt kámo je tu další letní den chci už chcípnout dejte mi pokoj jsem unavený tyhle noční šichty dejte mi ciankaly a bude klid už mě nesledujte prosím děkuji kde je ta láska tichá a milostivá a voňavá jak ta rozkvetlá růže bez trní srdce buší věř hledej dál otevíráme bránu i ty jsi Peťo vyvolený prosím bože náplň mé srdce láskou a a štěstím díky.

Autor kmosa, 25.07.2022
Přečteno 143x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nespavost a potrhané sny
k ránu však v jejich úmoru
světlo TĚ pohladí *
I TY můžeš, Péťo.. si naplnit.:)

25.07.2022 14:06:32 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí