Plachta

Plachta

Princ poslušný plachtou je

na lodi ztracených duší.

Bouře přídí kolébá,

než pobřeží se ukáže.

Zdá se příhodný to okamžik,

na měsíci z nocí žádná nehnízdí,

tak ptáš se, nač přichází…

na tvář oné chvíle

na rám onoho obrazu

hoď oblázkem, co pozbyl hran,

pak ptáš se, kam zmizel…

asi po vodě chodit musí.

Autor Caliéry, 26.07.2022
Přečteno 174x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Psavec, WWW, mkinka, Stanislav32
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle není na jedno čtení... moc dobré*

26.07.2022 21:32:34 | Sonador

Díky moc

27.07.2022 19:09:42 | Caliéry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí