Mě hlasy mi povídají správně

Mě hlasy mi povídají správně

Má bolest a nedokonalost lidské duše co nezná své tajemství nadlidského chápání cit a bolest milosti co čeká na kousek štěstí a lásky v srdci jsem člověk nebo robot děti ráje jsi hrají na hřišti a já čekám v dešti na své poslání nech to plavat člověče žiješ jenom jednou užívej svobody a života dokud můžeš sen bývá na jednu noc a čekat na něco to ví jen ten co čekal a ono to přišlo k němu a co to je jen ve hvězdách napsáno soudit milovat a odpouštět to nemá smysl ale milovat lásku a svobodu to dává smysl.

Autor kmosa, 28.09.2022
Přečteno 124x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí