Zmatek chaos v hlavě a zrada v duši

Zmatek chaos v hlavě a zrada v duši

Proč ta zrůda mě zničila to je konec cesty chcipu jak to prase na porážku všude moje příjmení všude zlo bolest nicota a chciplotina je mi zima holt doba ledová prosím svoji maminku dej mě sílu znova žít a dostal jsem dar smyslu života nejsem negr jsem debil co je kus hadru můžete zdimat svoji ohavnou zradou jsem nasranej a sprostý omlouvám se a tak končím tuhle báseň co dodat po dešti přijde slunce a on přijde ten čas kdy mě zavolají andělé a dají mě to co jsem jse zasloužil slova činy skutky jdu spát a nemějte strach já z toho vyspím .

Autor kmosa, 18.10.2022
Přečteno 119x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí