Moje touha a dar života je nekonečná cesta

Moje touha a dar života je nekonečná cesta

Co dodat ke všem okolnostem když bolest ticha a řvoucího debila do přání tajných snů o tobě nedozírné opojení mě blokuje moji bolest že útočím slovně a někdy je lepší mlčet a projít jse do tajemného lesa tam jsi hodit lano smyčku a je klid doba je rychlá a spánek narušen někde je ta láska od ženy někde je ta čistota tvého těla pomalu jse blíží konec je to snad fantazie někdy je každý ráno poděkovat bohu a večer a jít dál ta nicota démoni nás provokují den co noc ale ta oddanost ryzího ticha andělů a boha nás spasí amen já přijdu .

Autor kmosa, 26.10.2022
Přečteno 110x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí