Jsem v nervami v prdeli asi umřu?

Jsem v nervami v prdeli asi umřu?

Mluvím blbosti nespím celé noci ve snech to na mě mluví tatínek je na tom zle a ještě ta zkurvena doba už mě to nebaví takhle tady chcípnout mezi nebem a peklem na pokoji jenom harampádí nemám komu jse teď svěřit vím že by to šlo prášky nechám zatím ležet furt moje maminka a babička teď to chápu jsou v mé paměti uchovány do konce mích dnů babička říkala duše jde do očistce a každý člověk má svoji svíčku když dohoří je konec mluvím čistou pravdu a proto naslapujte tiše hlas tiché rezonance jak řekl Švejk to chce klid ráno moudřejší večera konec tečka.

Autor kmosa, 14.11.2022
Přečteno 119x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé ? Jen by bylo příště dobré doplnit čárky :-)

14.11.2022 16:54:35 | Vladislav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí