Mé sny a touha jít tomu naproti a snažit se bude odměněna

Mé sny a touha jít tomu naproti a snažit se bude odměněna

Prozraď mi svoji pravdu o sobě ty má lásko rozcechrej jsi vlasy co voní po heřmánku snad moje zrůdnost těla tě ode mě odežene běž pryč odejdi dable jsem tu sám mluví to na mě venku blesky lítají prší zas když je před bouřkou jsem na umreni ale ze mě to spadne ta špína ten černý kolomaz tělo miluje a pouští feromony do všech stran bojuji rvu placam blbosti jedu jak mašinérie bez konce tady jse bude hulit akorát z komína věř a dokážeš  snad je konec je to nekonečno alfa Omega život nezměníme sebe ano a musíme jse smířit že to tak je a co má přijít to bude cesta je dlouhá a schody k bráně vedou jenom jedny k tobě díky.

Autor kmosa, 14.07.2023
Přečteno 80x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí