Noční šichty jsou zkoušky mého života

Noční šichty jsou zkoušky mého života

Kde je pravda nebo lež snad obojí má stejnou váhu cizí dívka mě zkouší celou noc nespím nejím snad rychlost koňů co běží svuůj maraton je to rychlost je to mašinérie chamtivých darů prosíme toho co to vše řídí na tomhle světě zapal ve mě motor těžkého kalibru ve mě jsi všechno servi ze mě šat hlavně  rozhodně mě miluj takovej jaký jsem a svou láskou plné přijetí mě dodávají naději na celý život díky.

Autor kmosa, 21.07.2023
Přečteno 85x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí