Můj sen je zase nic a nic jen sen

Můj sen je zase nic a nic jen sen

Má tvorba milovat i nenávidět procvičení mozkových závitů těla i psychické tolerance že jsem blázen sám kašpárek ne jenom pro sebe snad má láska a dychtivostí odemknout desátý div světa snad vítr blesk mi problikne mezi moje kukadla ale ten co nás zkouší den co den uspějete ten rychlí vlak co nás veze nahoru a dolů jak na kolotoči snad bujará noc mě odemkne chamtivost a obžerství tvých obdivuhodné mít sám sebe a sen že skvost krásných slov rozdělit srdce a duši na dvě náležitosti svou hrou a ctnost získám zase hovno jen žiju ve snách tati realita je někde jinde děkuji prosím a našlápnuto mám tiše.

Autor kmosa, 24.07.2023
Přečteno 85x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí