Hledání lásky ve svých snech o tobě

Hledání lásky ve svých snech o tobě

pravda milovat jse nevyplácí ať je to chlap nebo žena proč tak soudím proto že bolest obou dvou je jako cukrová vata sladká a žádaná chuťových buněk je to stresor milovat pohlaví dávat lásku každý den a minuta života zmizí v mém kalichu plných slz pro tebe snad vzpomínka na tebe mě pomůže že jsi tu pro mě 24 hodin v týdnu a snad láska přijde kdo čeká ten nenajde kdo věří a ctí zásadu chování slova činy skutky ten je odměněn tak žiju a tiše závidím všem co jí našli.

Autor kmosa, 28.09.2023
Přečteno 108x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí