Můj mozek jede celý den

Můj mozek jede celý den

Můj charakter chudého chlapa co nemá náklonnost k ženě snad jse blíží parte ty jse mi směješ prý smích léčí a já nervy v prdeli odezva nočních šichty gratist naleznete sami sebe v duši nesuďte mě ty hovna tečou i z mé palice nepomůže mi ani svěcená voda řekl táta mám toho plný zuby konec jse blíží mě je to u prdele snad už nevěřím ničemu pomáhal jsem zachraňoval životy kdo lituje mě proč lidé trpí jak ty spraskany psi snad zimní slunovrat mi ukáže cestu a čas léčí rány mé cesty znova nahodit pumpu je to v mi palici dám ten mozek na jiný program a tak bože popros o Boží radosti a zalil mě srdcem a láskou a štěstím děkuji ti.

Autor kmosa, 28.10.2023
Přečteno 68x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí