Má pokora a naděje žije ve mě dál

Má pokora a naděje žije ve mě dál

Má dokonalost životní chatry mě bolestivě vysává energii co těžko do sebe dostávám snad pravda starých lidí mě nabije do otevřených dveřích sám a sám ženy buďte napozoru proč protože mé srdce má duše trpí bolestí a strachem ze bude konec ale ne ne a ne budu žít budu cestovat abych spasil vaše duše má životní pouť je alfa omega rozsekám tu bránu pro vás všechny lidé dobré pokory jsem pokojný bojovník a snílek děkuji bože ať jsi jse mnou nebo proti mě vím že jsi mě stvořil k obrazu svému a proto tiše čekám v koutě a prosím tě o lásku od ženy děkuji ti tvoje skála.

Autor kmosa, 29.10.2023
Přečteno 83x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí