Mé hodiny ticha zapálí i to tiché přání do nebes

Mé hodiny ticha zapálí i to tiché přání do nebes

Kde je to kouzlo nehastne snad svíčka zrodu lehkého pírka 

To snad dívka jasnost co nemá kamenný výraz znova prosit

O co o to čemu všichni říkají jinak a vědí v srdci že i kámen

Času zná svou hodinu často lidé kladou odpovědi v sám

Sebe je v mé duši nenacházím jen odcházím pryč dál od

Těch vzpomínek ticho mi dodá motivační promo je to 

Tak jak ten nahoře to chce mít hodiny sekundy vteřiny utečou

Daleko a vysmívá jse mi ten rachach ďábel čert do tváře

Co jsem zasel to budu mít tiše poprosím poděkuje mi ta má snaha 

Nechat slunce za zády a jít zas štěstím dál služebník skála.

Autor kmosa, 19.11.2023
Přečteno 71x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí