Beránek Boží

Beránek Boží

Anotace: Beránek Boží je mou nadějí.

Vlk v rouše beránčím
stojí, hladově čeká.
Ta představa mě leká,
tuším jeho hrozný čin.
Beránek vysvlečen z kůže,
stojí tu nahý přede všemi,
vydán na pospas kruté zemi,
kde krev vytéká z růže.
Zástava srdce nad představou,
že smrt je možno porazit
a vysvobodit slepý lid
vzkříšením, Boží slávou.
Autor Inge, 16.04.2007
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezoučká báseň... prý lid jsou tupé ovce, tak je musí spasit beránek:) povedená

17.04.2007 13:16:00 | Nikytu

Díky...pěkná a hluboká báseň

17.04.2007 05:47:00 | Ik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí