Pokušení na poušti

Pokušení na poušti

Anotace: (Bible, Matouš 4.kap)

Z kamenů pokrm
Hlad bolí k smrti
Zázrak mi nabízí
Nasycení
Tvé Slovo chci slyšet,
Můj dobrý Pane,
Více než sytý žít
V opuštění

Na chrámu stojím
Tvůj slib Tě váže
Musíš teď splnit mi
Zaslíbení
Víc poslouchat chci Tě
Andělů králi
Jak otrok hledat
Tvé zalíbení

Před Zlým se sklonit
Celý svět dostat
Mít obdiv a lásku
Svůj vlastní chrám
Raději budu
Tupený trapák
Jenom když klekat
Před Tebou znám...
Autor Ik, 12.05.2007
Přečteno 485x
Tipy 5
Poslední tipující: mirakle, Holis, Šantir
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

více než sytý žít v odpuštění... paráda

13.07.2007 10:28:00 | Marfuša

hezký...takové křesťanské...znám...moje teta a strejda jsou taky věřící no...

13.05.2007 12:24:00 | Katka Z

!!!

12.05.2007 11:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí