Ukecaná

Ukecaná

Anotace: Problémy jimiž se sny nezabývají.

Jedem spolu v autobuse,
slova máme stále v puse,
povídáme v jednom kuse.

Jedeme spolu v šalině,
ona hlavu na mém klíně,
povídáme, ač jen líně.

Morseem po stehně píšu
nečitelný vzkaz pro Míšu.
Ale to je mimo mísu.

--

Tohle je pouze můj sen,
jímž den co den jsem probouzen.
Co realitě chybí jen?

I s Míšou z masa a kostí
rád bych mluvil chytře dosti
bez nesmyslu, bez hloupostí.

Držet myšlenku je dřina,
jazyk opustila slina.
Co za to může? Kde je vina?

Nervozita či únava?
Nebo prostě ta doprava?
Však malicherná útrapa ...

Nad nevzatými kraťasy
nemá cenu brečet asi.

Pojďme spolu mlčet.

Autor czbero, 29.06.2012
Přečteno 636x
Tipy 2
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úsměvné dobře se to čte jen tak dál

28.11.2012 21:41:24 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí