V mojí cestovce

V mojí cestovce

Anotace: na Slunci

V mojí cestovce na Slunci
lze vybrat si dle chuti
medové týdny sans souci
neb last minute z podpultí

na paprscích odcestovat
ve dvou, po žhnoucím písku
si to bosky štrádovat
zanechat pár obtisků

na plážích v plazmatu, mít
hnízdečko lásky pro dva
v moři se vykoupat, umýt
od polibků rty sotva
Autor Petbab, 24.07.2012
Přečteno 525x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, zamotán v nedospělosti, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí