Piramide

Piramide

Anotace: bosanske

Koje tajne skrivaju
bosanske piramide
lepo svirci sviraju
dalje vrijeme ide..

pyramída Slnka čas
vyprevádza do bodu
na vrchol, čo je navlas
podobný bleskozvodu

spája ostré lúče hrán
roztaviac ich v ohnisku
pohľadov do hviezdnych brán
tu, v pyramíd štvorlístku

Slnka, Luny, Šarkana
Lásky, - bárs je v zozname
tvrdí mi, nečakaná
- z pyramíd sa poznáme..
Autor Petbab, 24.09.2012
Přečteno 644x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí