Trip zpátky

Trip zpátky

Anotace: ......

Ztrácím sílu
Neustále se vracet
Jít zpátky
Nechci ani náhodou….
Po cestách klikátých
Nechci už zvracet
A v bodláčí
Nechci snít !
Urazil jsem cestu
Velký kus tripu
Po kamenech i lukách
Nebudu již halekat
Nad vodou ve stesku
Já chci jít dál
A mít VŠE
Ve svých rukách !
Autor v.hercik, 30.10.2012
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí