Spějeme

Spějeme

Anotace: k ní

V Oortově mraku pátrám po kouli
není-li lhostejná
toulavým tmám ze Slunce okolí
- patrně je stejná

sluje svým výzorem černé divy
nemrká očima
jenom je hmouří, načež podivín
atakován zpříma

úderem blesku z jasného nebe
pohledu jejího
setkání s mým má něco do sebe
prosince třetího

tenhleten měsíc nám souzen je snad
ve dvou prožít v letu
k Zemi pod rouškem tmy, lépe se znát
spět k planet oktetu
Autor Petbab, 03.12.2012
Přečteno 585x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí