Asteroid XE54

Asteroid XE54

Anotace: dnes v noci zatměn byl Zemí

Zatmění Slunce na asteroidu
nenechal jsem si utéct
jako na pouti do nikam si přijdu
abych svítil míň žlutě

když zpoza Země mhouří na mne srpek
Slunce, na chvíli ztemní
můj zlatý ohoz, jejž kapton přes pupek
spájí, na tom nic není

podivnější, nežli to, že mám oči
zatměním rozšířené
zlaťákem v každém skončí, stín pavoučí
se skálou dál se žene
Autor Petbab, 11.12.2012
Přečteno 547x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Avola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST.

14.12.2012 16:19:46 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí