Mys Želania

Mys Želania

Anotace: na Novej Zemli

K Mysu Želania mám iba pár krokov
ak ich preskočím tak padnem do prázdna
v mori sa končí pás bielych pahorkov
táto časť sveta len pre lyže zjazdná

láka rozbehnúť sa k severu ďalej
na rozhraní dvoch morí, priamo k pólu
nebyť tých prianí v honbe neustálej
za pólom, bol by som dávno s ňou spolu

na zjazdovke s vlekmi v Európe dolu
- tu nie sú žiadne a nebudú ani
nehodlám vzdať sa mysu monopolu
na prianie posledné poslať okani

s vpádom arktického vzduchu už zajtra
jeden jediný bozk, ak nevychladne
cestou tam, s trošičkou šťastia neschátra
nájsť adresáta pier.. dobre mu padne
Autor Petbab, 10.03.2013
Přečteno 568x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiná, Miriska
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná...

10.03.2013 18:34:10 | Miriska

děkuji krásně :)

10.03.2013 18:36:55 | Petbab

Ju, ta slovenčina je takááá špeciálně pekná (neumím ji:)

10.03.2013 18:05:58 | Lilien

díky, měl bych to nejspíš napsat rusky :)

10.03.2013 18:10:43 | Petbab

Jo, tu bych luštila moc dlouho, i když proti ruštině nic nemám:)

10.03.2013 18:12:05 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí