Ljachovský ostrov

Ljachovský ostrov

Anotace: a dál

Krátím si čas na Ljachovském ostrově
co hnout nelze jinde, tady lze
říz obarvil slunce zlaťák okrově
duch Eskimo Welzla nadřízen

měl by duchu času být, s tím souhlasím
vzpomínek, jež poletují v sněžení
pošetilém, hned za hezkým počasím
světločas má význam stěžejní

ne tak časoprostor, jenž je seřízen
napořád pod vlivem černých děr
krájet tmu v jeskyni světlem, nepřízeň
ostrovního času zmírní, Arktidě

porozumíš, proč onehdy člověk Jan
vzorník barev zlata, odstínů
zakopal do permafrostu oceán
časů práh, zde countdown krotím dnů
Autor Petbab, 22.03.2013
Přečteno 709x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí