Idea

Idea

Anotace: above all

Lower and upper airspace mám nad hlavou
danger areas tu číhajú náhle
sofistikovane, problém s dopravou
obchodných cestujúcich naponáhle

via severný pól majú, kontrakt riešiac
z prestížneho VIP apartmán-offisu
- kým ja pod nimi na ľade kliac-hrešiac
na lyžiach vlečiem tieň k osi orbisu

viem, že ´in´ tento typ biznisu nie je
môj prejav vôle je ex, nudum pactum
samého so sebou, vitae ideae
magia.. čo je ma po lajkoch kontraktu
Autor Petbab, 18.04.2013
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí