Konzum z vlaku

Konzum z vlaku

Anotace: ,,,,,

Koutkem oka
Pozoruju z vlaku
Tu přírodu
Tu kousek lidského krachu
Bourané fabriky
I dětská hřiště
Silniční dolíky
I statky pusté
Kravky na pastvě
A lidské ovce
Jdoucí za mamonem
Přes hory, kopce,…
A jak zastavil vlak
Vystoupil jsem
A šel do práce….
Autor v.hercik, 21.09.2013
Přečteno 595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hledal jsem pointu. Aha, ona je v nadpisu. Díky. Jo čístý.

21.09.2013 13:57:41 | VEDz RVAHEs

no hey

25.09.2013 07:34:02 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí