Horečné ostrovy

Horečné ostrovy

Anotace: ,,,,,,

Bloudím po síti
Všedním ránem
Kyvadlová doprava
S nevšedním ráhnem…
Na stěžni lodi
Jíž jsem kapitánem !
Ahooj, ozývá se
Z břehů
Má kocábka
plachtí se kupředu….
Ostrovy v oceánech
Pohrobky kapitánů
Roztáčím Glóbus
a zabodnu prst
kousek od Zemi Robinsonů
Mám horečku
a kousnu do citrónu
Ten škleb
Jenž vyloudil jsem
Na svém obličeji….
Autor v.hercik, 04.10.2013
Přečteno 520x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí