Prázdniny

Prázdniny

Anotace: prázdniny a to ostatní

     Prázdniny ve slunci, v moři a soli

 

jel bych až na pokraj, kde nic nebolí.

 

Sytost co nesytí, pípnutí ve stroji,

 

co ještě nakoupit ať všechno otupí.

 

Brambůrky na něhu, víno na slast,

 

co z toho zůstane bude jen plast.

 

Slunce nás hladí, kde je ta láska

 

sůl z nás snad opadá a my si dáme

 

práska.

 

 

Autor Radek779, 30.07.2014
Přečteno 764x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí