Bez dechu

Bez dechu

Anotace: Text písně (2012)..líbí?

Nastal nový den,
nové ráno, vsát tak jen.
Nejsem spokojen,
nejsem vzhůru, ani nezdá se mi sen.
A vůbec, je to ňáký divný!

Zpravidla cítím
svoji těžkou hlavu bořit se v polštáři.
Dnes necítím však ani hlavu,
přijde mi, že vůbec nic nevážím.
A nemusím dýchat!

Ve své posteli jsem,
i když necítím, že bych tělo měl.
Náhlým pohybem
jako bych se nějak vznášel někam ven!
Měl bych se obléknout a jít!

Nevěřil by svět,
vidím svoje tělo spící napohled.
Dochází mi hned,
že ho vidím dneska ráno naposled!
A stále z větší dálky!

Měl bych se obléknout a jít!

A nemusím dýchat!

A vůbec, je to ňáký divný!

Nastal nový den,
nové ráno,
vstát tak jen...
Autor el sereno, 11.08.2014
Přečteno 723x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Malá mořská víla, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dr.R.Moody by z Tebe měl jistě radost:-)

24.04.2015 14:19:33 | Jeněcovevzduchukrásného

Ahoj, je to popis tvého osobního prožitku,když člověk vyskočí s těla?

11.08.2014 19:26:56 | Malá mořská víla

Ahoj, vlastní prožitky mám trochu jiné a "nepopsatelnější", toto je spíš o tom posledním opuštění. :)

20.08.2014 15:25:59 | el sereno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí