Komunikace

Komunikace

Anotace: . . . . .

vysoce komunikativní
čtyřproudá komunikace
pocákaná krví
nezbedných řidičů
motorek
aut
a ostatních pohonných vozidel

a taky stopařů,

kteří byli
ve špatný čas
na fakt hodně špatným místě

smutné,
ale jak vidíme
komunikace na komunikacích
funguje hlavně se záhrobím

,,Ach vy brzdové kapaliny
destičky
(a další věci
ohledně brzd,
kterým vůbec nerozumím)
Holky jedny neposlušné!"

a všechno nádherně voní benzínem
jako v dědově garáži
a všechno se v dáli vlní v horkých letních
dnech
jako střeva přejetých,
dlouho na asfaltu zanechaných
srn,
které taky zlákala ona magická
vůně benzínu,

a proto
...
..
.
komunikujme!
Autor Taylor Nash, 27.08.2014
Přečteno 575x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Gwendoline, Malá mořská víla, Skořicová princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neotřelá a lákavá. Jako vůně benzinu.:)

27.08.2014 13:15:51 | Skořicová princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí