Cesta

Cesta

Anotace: kam vede cesta

    Cesta je před námi

  

    sever a jih,

 

    západ a východ

 

    kam nás to zavede

 

    ke štěstí dovede

 

    možná či ne

 

    sedáme do vozů

 

    koukáme před sebe

 

    a co je za námi

 

    to už nás nebere

 

    kola se točí,

 

    bolí nás oči

 

    jedeme nadoraz

 

    neslyšíme hlas

 

    hlavně ať už nás

 

    sežere čas.

 

  

 

 

   

 

 

Autor Radek779, 27.08.2014
Přečteno 1559x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano. Pojetí stresového bytí. Blízké a přesné.

16.07.2023 15:24:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí