Martině.

Martině.

Anotace: Našel jsem ztracený deníček básniček a v něm jednu rozepsanou písničku Martině. Tak "in memoriam" jedné lásce.

Martino, Martino jen kousek dále
za blízkým obzorem začíná svět.
Daidalos připravil dva páry křídel,
tak trochu odvahy! Vznes se a leť.

Lepíš si pohledy z dalekých krajů,
v těch zemích skrývá se tisíce tajů,
tisíce krás a cizích vůní
z kartiček neucítíš.

Armstrong ti posílá pozdravy z Měsíce,
nad vašim domem se hvězd třpytí tisíce,
přes střechu z vlnitýho plechu
je ale neuvidíš.

Martino, Martino jen kousek dále
za blízkým obzorem začíná svět.
Daidalos připravil dva páry křídel,
tak trochu odvahy! Vznes se a leť.

Je ti tak akorát utíkat z domu,
máš pěkný nohy a chlapa k tomu,
co sedět na jednom místě
moc dlouho nevydrží.

Tak s ním leť po větru, nekoukej zpátky,
ke štěstí v životě nehledej zkratky,
nech klidně doma za plotem
to co tě tíží.

Martino, Martino jen kousek dále
za blízkým obzorem začíná svět.
Daidalos připravil dva páry křídel,
tak trochu odvahy! Vznes se a leť.
Autor Zubr, 24.11.2015
Přečteno 572x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí