vánoční

vánoční

Anotace: určitě nee

nepověděla mi nic 
culila se 
plamínky v pohledu ten příběh potichu si hrály 
na strunách tajemství 
noc je víc než mrknutí očí
když vás slunce oslní 
to v šatech rudých od vlčího máku 
...ve vlasech prach a 
 
půjdeme k vodopádu ? 
ten šum prý léčí 
a neslyšet...jen křik osamělých 
co zahodili ...co upustili 
svitek k cestě pochopení 
 
ten kámen nikdy nepoznal 
dotek slunce 
jen kapka za kapkou ..v oparu 
před kapkou a pod hladinou 
a přitom z tepla zrozen 
v sobě ho ukrýval ..hluboko 
 
hledám její ruku v udusané trávě 
odešla s ránem ...stín 
mezi stromy 
vzlétl noční pták vyrušen z lovu 
hladový 
odešla s ránem s poslední sirkou 
nechala hrstičku samoty 
a svůdnou vůni co se ztrácí  
co se nese mezi stromy 
co se nezapomíná??
 
culila se, ale to už dávno 
myslím že včera nebo v jiném 
životě 
hříchu 
pocitu 
 
čas přestal hrát 
roli 
na city osamělých koček 
na ručičky hodin 
na pár hodin? navždy? 
co na tom...
.. máme vzpomínky 
 
Autor poeta, 23.12.2016
Přečteno 612x
Tipy 16
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková, jitoush, Frr, Kett, Dreamy, Nikita44, Luky-33, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ano....vzpomínky.....cesty k sobě.....spojení.....Ji.

23.12.2016 22:13:54 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí