Na horách

Na horách

Anotace: báseň o horách v zimě

Sbírka: Po stopách vesnice

Až budeš k mým rtům blíže
pes svým jazykem čerstvé rány líže
vysoko v horách cítím stav beztíže

V zimě je čas nazout nové lyže
na zasněžených pláních, jak rozsypaná rýže
kterou kdosi ukradl v noci ze spíže

Na horách chladný vzduch dlouze vane
slunce na západě, jak větroň přistane
ó jak krásně je na horách můj Pane

V horské boudě si láska ráno přivstane
Na starých lyžích se snad nic zlého nestane
proto vítejte na horách milí křesťané
Autor Petr27, 15.01.2018
Přečteno 1180x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petí, na horách je opravdu krásně....moc hezky...

16.01.2018 07:00:44 | Anděl

díky :)

17.01.2018 22:55:16 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí