Blues krásných stopařek

Blues krásných stopařek

Anotace: báseň a autostopu

Sbírka: Jizerské ozvěny

Pokaždé, když měsíc svítí stříbrnou lucernou
jedeme v našem nablýskaném autě temnou nocí
u krajnice stála stopařka s tváří rozvernou
vzpomínám, že se jí líbily blonďáci modroocí

Naše auto zastavuje u osvětlené silnice
stahuji okénko a volám na tu ženu:
,,Takových jako vy potkávám po cestě tisíce ''
naposledy jsem přes město vezl krásnou Boženu

Milá Stopařka urychleně nasedá do přistaveného vozu
jedeme za zvuku vrnícího motoru měsíční tmou
svištíme snad stovkou v hustém provozu
než zastavíme před naším domem budeš mou
Autor Petr27, 28.02.2018
Přečteno 624x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí