SLUNCE

SLUNCE

Anotace: Řecké horké Slunce

Slunce
Řecké slunce hřeje i pálí
Připadám si jako v pekle
Ještě se nechovám vztekle,
ale co kdyby???

Zdravím ho zdáli...
Nevím jak zvládnu ?
Dělat deset dní NIC
Neumím to.
Vždycky chci víc
od života.
Když nemám,
tak hledám
a najdu.....
To, co mám ráda,
co miluji...

Třeba víno.
Lehké bílé,
aby nelezlo do hlavy,
jen trochu otupilo hroty,
které se na mě zubí...
Autor ILS, 07.08.2018
Přečteno 753x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ILS ! moc se mi líbí! Víno....co se na mne zubí...skvělé!!!**ST**

08.08.2018 08:27:10 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí