Nad Ještědem se blýská

Nad Ještědem se blýská

Anotace: Báseň o Ještědu

Sbírka: Verše, Skleněný déšť (výbor)

Nad Ještědem se blýská
hrom div nestrhne celou věž
kdesi pod ním malá víska
kde už ráda dlouho žiješ

Za Ještěd slunce chodí spát
ze všech stran hladí špici
ten pohled měl bys znát
toť vše co chci říci

Po Ještědu se mi stýská
kdykoliv opustím Liberecký kraj
hned si každé srdce získá
a všichni ho přeci znaj
Autor Petr27, 04.02.2020
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká básnička i Liberecký kraj, byla jsem zde a ráda se tam zase vrátím.

09.02.2020 17:56:12 | Dobrodějka

Díky :)

09.02.2020 19:19:03 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí