Kéž by...

Kéž by...

společnou dovolenou spolu podniknout,

z šílenství okolí, na chvilku uniknout.

 

Být spolu, zažít krásu, pochopení, klid

kdekoliv na světě spolu klidně být.

 

Užít si tu volnost v hlavě

ve svých držet Tvoje dlaně. 

 

V klidu být a klidně spát 

Je něco víc,něž je znát. 

 

~☆~

Autor Protos1182, 24.05.2022
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: Lexi, Jeněcovevzduchukrásného, Fialový metal, CULIKATÁ, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí