Bardi

Bardi

Anotace: jací jsme

Bardové světem jdou,
s duší svou zbloudilou.
Ať dobří či zlí jsou,
oni písně na rtech vám donesou.
Jejich písně kouzlem jsou,
do výšin,do dálek vás zanesou.
Vypráví příběh písní svou
smutnou i veselou
Ať má konec jakýkoli
do očí vám vžene slzy.
Slzy se zadržet nedají,,,
snad jen když k pláči svůj smích přidají
Bardové světem jdou
s krví neposednou
Nikde se dlouho nezdrží
všude je ale rádi pozdrží
Pro ten zpěv
Pro ten smích i pláč,,,,,,
co nesou na strunách,,,
Autor Kamuniak, 28.11.2004
Přečteno 588x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí