2: vesmír

2: vesmír

Anotace: Black hole

Dobrá,nemůžu mít doma draka,chápu
tak aspoň malou černou díru
jen malou,budu jí mít pod kontrolou
a občas budu křičet do vesmíru

budu tam házet smutek a obavy
odkládat slzy,bolest,neštěstí
nasypu do ní semínka závisti
projdu v ní poslepu temné náměstí

Možná že po spojnici času
v nekonečné smyčce
jednou ťe najdu
Jak sedíš na lavičce..



vesmír je studený
a slyším vlasní zub jak cvaká
možná že když se pěkně usměju
budu mít jednou i toho draka
Autor poeta, 03.04.2012
Přečteno 902x
Tipy 7
Poslední tipující: Ellenis, Liena, annie, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji za uznání :o)

04.04.2012 20:02:50 | poeta

poetika to je a kouzelná

04.04.2012 18:51:04 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí