Nekromat

Nekromat

Anotace: Už zase hraju DK

Vstávejte bando
no vy bradou vzhůru
vím, že kytičky vám už nevoní.

Nasaďte kopí
upravte štíty
vždyť umřete jenom při boji.

Přibruste meče
do toulců šípy
zas armáda bude kompletní.

Tam bude ta bitva
i mrtví to cítí
jak poteče krev při souboji.

Víc mrtvých
větší vojsko
už nepřítel dal se na útěk.

My milujem smrt
jsme nemrtvé vojsko
pro nás je smrt krásný požitek.
Autor Eru Alonnar, 09.07.2012
Přečteno 621x
Tipy 6
Poslední tipující: dark evelyn, Rootness, Anjesis, E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí