Elisabeth

Elisabeth

Anotace: Co jste schopni udělát pro někoho?

Chladno je v ulicích,
když rozlije se noc.
Upíři začnou tančit jen tak pro radost.

Do jejich spárů dostane se každý z nás.
Když Elizabeth zastaví čas.
Pomalu se topím v ní,
až z její krve stoupá dým.

Ráno zůstane stát jako socha kamenná.
Sluneční paprsky jsou jako ruka bezejmenná.
Co vezme duši zakletou a
pošle ji spát.
Svobodu dostala a odchází dál,
kde nesmrtelnost je dar.

Zanechá tady lásku smrtelnou, a proč?
Aby mohla být s ňou.
Autor Hantec, 29.10.2012
Přečteno 569x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí