Ta, jejíž sláva hvězd se dotýká

Ta, jejíž sláva hvězd se dotýká

Anotace: Vášní a smyslností tažena, po zlaťácích z diamantů ražena, země tajemné i ďasů...

Vášní a smyslností tažena,
po zlaťácích z diamantů ražena,
země tajemné i ďasů obývá.
Vším opředena a vševědoucí,
kotel s čarodějnicí, vroucí,
míchá, chutí.
Nenechá nikoho,
bez poskvrny stát.
Na počátku zrozena,
na konci bude se ptát,
jestli jen hlavou plozena,
šla od člověka ku člověku.
Na dlažbu občas vržena,
tak i z kůže stažena,
biči ubita a hozena,
v pustou pláň mrtvého myšlení.
A možná někomu bláznem zdá se,
kdo neuvěří, bláznem je.
Tu a tam kráčí,
hlavu skloň a poddej se.
Autor spectacular, 30.10.2012
Přečteno 642x
Tipy 2
Poslední tipující: Sarah, Tanecnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí