Cesta Vikingova

Cesta Vikingova

Anotace: Jen krátká báseň o posmrtném životě :)

Bojištěm procházím bez strachu, bez cíle
dřív, než si mě vyberou jezdkyně spanilé
Na bělavých ořích až z mlhy se vynoří
až najdou mou duši tam v prachu a příšeří
Až políbím všechna ta děvčata chtivá
až najím se zvěřiny a napiji piva
Až druzi mí zas usednou do sedel
až uslyším, že náš roh se rozezněl
Pak cesta má konečně dosáhne cíle
Zas dočkám se boje - té osudné chvíle
Autor Oxík, 05.04.2013
Přečteno 607x
Tipy 7
Poslední tipující: Kamil Princ, Sýkorka07, E., Doradan, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí