Zrod nového Superhrdiny

Zrod nového Superhrdiny

Anotace: Zločiny lidstva vyústily v to, že další maskovaný hrdina vzal spravedlnost do svých rukou.

Útěkem z místa činu
začíná poslední soud
Zpovídat bude se ze zločinu
uvnitř svých vlastních pout

Tajemný stín kopíruje vraha krok
Je následován katem
Táhne se jak školní rok,
zpomalován cizím zlatem

Jediným zvukem je šepot listí,
z vraha vystrašené jehně
Kterého myslivna se o chodník tříští,
měl starostí plnou hlavu zjevně

Boj se, spodino, o život boj!
Splnil se zločinců nejčernější sen
Nový hrdina vyhlásil prohnilým boj,
říkají mu Pandaman!
Autor Serja, 25.05.2013
Přečteno 766x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí