Touha

Touha

Anotace: Bojujem za spravedlnost, souhlas s naší mysli. Neházíme do kupy, oddělujem krysy.

Z nekonečnou tohou,
za cestou svou jít.
Rychle ztrácím víru,
v to uvěřit.

Hluk kolem mě,
lidi bláznící...
Všichni spěchají někam,
hlavně v prosinci.
trýznící po krvi začínáme být.
Byli jsme v souladu,
ale je čas uděřit.
Znemožnit možné a potom...
odejít či se někam vytratit?

Bojujem za spravedlnost,
souhlas s naší mysli.
Neházíme do kupy,
oddělujem krysy.
Nevěrníci ti co píší,
Hrající si s naší myslí.
Smyšlí příběh,
my hříšníci.

Peklo čeká,
nám se nechce.
Hříšníci všaak žijí věčně.
Věčnost čeká,
rychle příjde.
Nás ostatní čeká jiné.
Velké horko,
krajina plná krve.
Odloučení od všech,
čeká nás jiné.
Spravedlnost zavládne,
jednou v celém světě.
My máme trpělivost
a můžem čekat věčně.
Autor Akemi, 10.06.2013
Přečteno 614x
Tipy 1
Poslední tipující: Evell
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Typický metalový kýč vyumělkovaného trápení se.

10.06.2013 21:00:42 | CCCODY

Vzniklo to uplně volně,né kvůli nějakého trápení či tak

12.06.2013 12:05:45 | Akemi

a je to zkopírovaný z mailu koukám - aspoň ty "mřížky" by to chtělo odstranit, ne že by to změnilo dílo jako takové - ale líp by to vypadalo :o)

12.06.2013 12:25:32 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí