Revenge

Revenge

Anotace: světlo andělské...

Při světle andělském, u stolu kulatého sedí.
Baví se vesele a víno přitom pijí.
s příchozí mužem, však rozhostil se klid,
nemá to být ten, kdo již není živ?

S ohněm v očích pohlédl na ně,
proč se tak bojíte, usmál se na ně.
Mumlání ustalo, vino se rozlilo,
dvanáct z nich, k zemi se zřítilo.
Třináctý z bratří pohlédl na ně: „mrzí mě přátele, bylo to nutné“
Autor AlexisBlake, 04.11.2013
Přečteno 642x
Tipy 1
Poslední tipující: AngelLia31
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí