černobílá

černobílá

Anotace: Jsem černá , jako noc, která od rána do večera nespala. Jsem černá jako uhel křídy ,...

Jsem černá ,
jako noc, která od rána do večera nespala.
Jsem černá
jako uhel křídy , když rýsoval si víc než dost.
Jsem černá od mala.

Jsem bílá
jako čerstvý sníh , který v závějích se třpytí.
Jsem bílá
jak slovo na dobrou noc,
jsem ta co na touhy tě chytí.

Jsem černo bílá lavina,
jsem noc ,když ráno proklínáš.
Jsem študákovo nespaní
jsem do uší ti šeptání...
Autor Liduška, 08.12.2013
Přečteno 687x
Tipy 6
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, vodnař, Jana B., enigman, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a taková zůstan

10.12.2013 15:36:18 | vodnař

hlavně že nejsi z Černobylu...

09.12.2013 11:58:24 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí