Tam, kde chodia víly spať

Tam, kde chodia víly spať

Anotace: Daj pozor na vílu, vo vrecku košele spí ti. Dýchaj len potichu, bo uletí ti. Nôžky...

Daj pozor na vílu,
vo vrecku košele spí ti.
Dýchaj len potichu,
bo uletí ti.

Nôžky má studené,
rúčky zas krehké.
Tak ulož ju na spánok!

Tam, kde chodia víly spať,
do škrupín z orieškov.

Prebuď ju hudbou lesa,
a ovlaž kvapkou rosy.

Raz budeš ten, čo povie,
že vílu pri srdci nosí.
Autor Gatita, 17.03.2014
Přečteno 482x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu zalesnit hudbu...

17.03.2014 23:37:02 | enigman

Ja nazbierať postielky...

18.03.2014 09:17:44 | Gatita

vejdou se do košíku?...

18.03.2014 23:42:01 | enigman

Ale len, keď som potichu.

19.03.2014 09:26:16 | Gatita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí