BOJ

BOJ

Anotace: vítězí dobro vždy nad zlem?...

Z energie silný démon se zrodil
Vše živé ohrožoval
Válečník se mu postavil
Na pomoc mu anděl přišel
V boj se chystal, na smrt šel
Vtom strážce mohutný se zjevil
Anděla něžně odsunul, před válečníka se postavil
Strašnou ranou démona na zem srazil
Válečník nečeká, rukama tělo na kusy trhá
Zlo zažehnáno jest, anděl duši hladí
Strážce do neznáma mizí
Autor Perseus, 09.11.2014
Přečteno 617x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí