Vlčí

Vlčí

Anotace: .

Vezmu vás do časů, kdy život byl jiný

My vrhali oštěpy a bohové stíny,

maso se peklo a pivo se pilo;

skoro se zdá, že dobře se žilo.

 

Však vypovím příběhy, jež psány krví
o lidech-zvířatech, o nichž se neví.

My stáli vždy v řadách

se záští v srdci

a v našich hlavách

se rodili vlci

 

Však čím jsme žili, tím jsme se stali;

vyli jsme, kousali, jak šelmy se rvali

I o mně mluvili jako o vlku,

srst jsem měl šedou, vrahu šel po krku;

 

Od té doby šíří strach
mé jméno - vlkodlak
 

 

Autor Oxík, 30.01.2015
Přečteno 746x
Tipy 1
Poslední tipující: Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí